Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson
Fiskeferie i udlandet - artikler om lystfiskeri på charterferien

Fiskeferie i udlandet - artikler om lystfiskeri på charterferien

Når ferien går til udlandet, og kufferten skal pakkes, er der ingen grund til at lade fiskegrejet blive hjemme. På mange af de populære feriedestinationer rundt omkring i Europa, kan der nemlig fiskes efter et væld af forskellige fiskearter. Det behøver ikke at være besværligt at have fiskegrejet med sig. Der findes mange forskellige rejsestænger, som kan deles i 3 eller 4 stykker, og som dermed nemt kan være i en stor kuffert. En fiskestang med hjul og en lille grejæske med små enkeltkroge, splithagl, bly og et par flåd, så er man parat til fiskeriet i syden. Mange af de små fiskearter som findes i havet under varmere himmelstrøg kan fanges på toastbrød eller rejer. Agnen behøver man naturligvis ikke at have med hjemmefra, rejer og brød kan købes i det lokale supermarked. Arter som multe, blankesten, havrude, øglefisk og havaborre er meget almindelige at fange på en reje eller et stykke toastbrød fisket på et bundforfang eller under flåd.

Bemærk at der findes lokale regler for lystfiskeri i de forskellige lande.Man bør altid undersøge, om der kræves et fisketegn for at fiske på destinationen.

På oversigten herunder finder du fiskeartikler om fiskeri på Malta, Gran Canaria, Azorerne, Rhodos, Belgien, Norge, Borneo, Tenerife, Sverige, Kalymnos, Kreta, Mallorca, Cypern, Kap Verde, Sicilien og Fuerteventura. Informationerne i artiklerne kan foruden de ovennævnte destinationer også bruges på andre feriedestinationer i Spanien, Portugal, Grækenland og Skandinavien. Tag et kig og lad dig inspirere til din næste charterferie.
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk