Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Malle (Silurus glanis)

Malle (Silurus glanis) mallefiskeri,
Malle (Silurus glanis) mallefiskeri, Malle (Silurus glanis) mallefiskeri, Malle (Silurus glanis) mallefiskeri, Malle (Silurus glanis) mallefiskeri,

Kendetegn - Sådan kender du malle

Der er endnu ikke skrevet en beskrivelse af malle.

Fiskekalender - Hvornår fanges malle?

Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
00 0 0 0 10 510 0 0

Danmarksrekord - De officielle danske rekorder for malle

Put & take37,500 kg.
Dansk rekord32,927 kg.

Hvad vejer en malle ud fra dens længde?


Find svaret med denne funktion

Sammenlign billeder af malle med billeder af en anden fiskeart

Vælg en fiskeart på listen:

Malle på andre sprog

Engelsk:wels catfish
Tysk:Europäische Wels, Flusswels
Latin:Silurus glanis
Find de udenlandske navne på andre arter her

Mindstemål for malle:

Der findes ingen mindstemål for malle.
Find alle mindstemål for danske fisk her

Fredningstider for malle:

Der findes ingen fredningstider for malle.
Find alle fredningstider for danske fisk her


7 fangster af MalleUdvalgte fangstrapporter med malle-fangster

Nat tur efter malle

Jeg var taget afsted for og prøve og fange en erupærisk malle .jeg ankom til søen ved 10 tiden der skete ikke så meget i starten men et par guldfisk kom på land og jeg fangede nogle helt små fisk til og fange malerne med .ved 1 tiden var ved og være gang i den med div mindre fisk på regnorm .så ved 3 tiden ville jeg til og hjem min pandekage gik tør for strøm men så så jeget flåd gå under jeg fik fundet stangen i mørket og kroget fisken men hvad havde jeg fanget det var totalt mørkt det var mallen jeg fik fundet en ekstra lygte i tasken så jeg kunne se den ordentligt og ta bilder af den .den blev fanget på regnorm fisket under flåd med knæklys i .
Vis hele fangstrapporten

Maller og stør på krogen i Nees

Der var godt gang i alle fiskene i Loch Nees. Jeg fangede 5 fine stør, græskarper og som noget helt nyt to små maller. Maller har jeg jagtet flere gang i forskellige søer på Sjælland og i Jylland, men nu blev den første malle en put and take fisk.
Vis hele fangstrapporten

Europæisk malle...

Jeg var torsdag taget på et mallesats, ved den samme sø, som jeg forgæves forsøgte ved sidste sommer...
Sidste år var vejret skiftet markant lige inden mit fiskeriet startede, og fiskeriet foregik i koldt og regnfuldt vejr. 🌧 Denne gang var vejret dog betydeligt bedre med sol og forholdsvis varmt vejr dagen igennem, så af denne grund var forhåbningerne je. 🌞 Fiskeriet foregik med ormebomber og skaller fisket under flåd. Efter ca. 2 timers fiskeri var det eneste resultat et par fine ål, uden at mallerne havde ikke vist min agn så meget som den mindste interesse. Omkring 23.30 blev min opmærksomhed dog skærpet, da jeg rte lyden af min line som blevet flået af hjulet. Hurtigt fik jeg fat i stangen og med en hånd på spolen, fik jeg lavet et solidt modhug. Med det samme var jeg klar over at dette ikke var ål, for fisken flyttede sig ikke spor, hvorefter en underholdende fight begyndte. Til min store glæde var der tale om den længe ventede europæiske malle, og så endda i en flot albino udgave. 😁
Vis hele fangstrapporten

Artstur på Sjælland

Første nats mallesats i det sjællandske gav intet ud over en halvstor ål.
Flere havde sagt, at det ikke kunne betale sig at fiske efter dem midt på dagen, men jeg smed alligevel tacklerne ud, mens jeg ville forsøge at hente noget af den tabte søvn.
Jeg nåede dog kun lige at blunde kort, da det ene hjul kørte. Lettere omtumlet fik jeg væltet mig ud af sovepose og telt. Kontant modhug og kontakt. Fisken viste sig hurtigt i overfladen og den var den helt rigtige art denne gang. En fin albino malle. Jeg havde ikke regnet med kontakt her midt på dagen, så jeg havde ikke fået fangstnettet pakket ud. Dermed måtte jeg i gang med en håndlanding af mallen, hvilket heldigvis lykkedes lige så fint. Art nummer 102 i DK var i hus
Vis hele fangstrapporten

Malletur med gevinst

Den 3. juni mødtes jeg med Joachim Durup fra Fisketid i Roskilde Fiskeland for at lave en lille film om mallefiskeri. Jeg fiskede kæmpestore agnfisk for at frasortere gedder og stører, og allerede efter få timer huggede en malle. Turen (og filmen) var reddet.
Vis hele fangstrapporten

Min første europæiske malle fra Danmark

I 2011 fik jeg lov at fiske efter maller i en østjysk mose, hvor der tidligere var fanget et par stykker. Efter nogle få timers fiskeri var der hug på agnfisken, og efter en kort fight kom min første danske malle i nettet.
Vis hele fangstrapporten
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk