Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
Crazy Fish
Lystfiskeri Rønbæksøen (Sø / mose)

Lystfiskeri Rønbæksøen (Sø / mose)


Rønbæksøen er en lille lystfiskerperle i Østjylland ved Hinnerup. Søen huser store karper, sudere, karusser, guldfisk, aborrer, ål, regnbueørreder og tusindvis af små gråskaller. Fiskeriet i søen er frit, dog må der ikke fiskes et par uger op til den årlige fiskekonkurrence, hvor der udsættes regnbueørreder i søen. Der bliver sat skilte op ved søen, når det ikke er tilladt at fiske der. De regnbueørreder som ikke bliver fanget på konkurrencedagen, kan man støde på i månederne efter konkurrencen.

Rundt om Rønbæksøen findes en række fiskepladser, en af dem er en stor træbro i den sydlige ende af søen. I løbet af forår og sommer vokser grøden i søen voldsomt, og det kan være nødvendigt at fjerne grøde, for at lave en kanal ud til det grødefri område i midten af søen. Besværet med at fjerne grøde kan dog belønnes med godt medefiskeri efter fredfisk.

Karperne i Rønbæksøen vejer op til (hvis ikke over) 10 kilo, suderne vejer normalt omkring 1 kilo og det samme gælder for karusser / guldfisk. Karperne kan fanges på boilies, majs eller regnorm fisket på et bundrig, imens sudere, karusser, guldfisk og gråskaller nemmest fanges på en majs fisket lige over bunden under et penneflåd. Dog kan karperne også fanges på flåd.

Alle fredfiskene kan også fanges på regnorm, og fisker man med regnorm, har man også mulighed for at fange ål, aborre og regnbueørred.

Disse arter fanges på denne fiskeplads

Fiskekalender

Fiskekalenderen viser hvilke arter der er fanget på den aktuelle fiskeplads, men statistikken er generel for hele Danmark.
Kalenderen bygger på data fra fangstrapporter på FiskeFoto, og opdateres automatisk når der oprettes nye fangstrapporter.
Klik på artens navn for at få info om arten og for se alle fangster af arten. Eller klik på et tal ud for arten for at vise fangster af arten fra den pågældende måned.
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Karusse10 0 7214111030 0 0
Skalle98202734353236331188
Skælkarpe02711252422171150 0
Suder00 1519271317410 0

Vælg en anden fiskeplads:

5 fangster fra Rønbæksøen, Østjylland (Sø / mose)

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Gummidyr til regnbueørred, aborre, gedde og andre rovfisk!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil