Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Flyfishing by Laura
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

En stor efterårsgedde på 107 cm


Beskrivelse af turen:
En personlig rekord i gedde - hvis man tager efter længden på krokodillen. Fisken var 107 cm. lang, men desværre vejede den kun 6,62 kilo, så man må sige at den var slank.
Før jeg tog til mosen, fangede jeg en spandfuld skaller i åen, og en enkelt aborre huggede også på min flådfiskede regnorm her. Ved mosen satte jeg tre flådfiskede skaller ud på forskellige pladser, og så var det bare at vente. Skallerne døde rimeligt hurtigt, så mine agnfisk blev skiftet hyppigt, og kort efter et skift, var der gedde for enden af linen. Gedden tog meget line af hjulet, og den var heller ikke tilfreds, da jeg gav modhug og krogede den.
Jeg stod ikke det bedste sted ved mosen, så jeg måtte vade ud i rørskoven for at nette fisken, vel at mærke uden waders. Så et par våde fiskebukser og underhylere kostede det, at lande den fine gedde.
Efter et par billeder blev fisken naturligvis genudsat, så jeg kan fange den en anden gang.

Fangster fra denne rapport

Gedde (Esox lucius) Fanget ved medefiskeri. Gedden blev dobbelt målt og dobbelt vejet, for den var godtnok lang i forhold til vægten. Måske kan jeg fange den igen til vinter, når den har taget et par kilo eller 4 på. Østjylland, Privat mose (Sø / mose) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang, ælling, vandrotte

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved medefiskeri prop / flåd - med levende skalletrekrog
Fangst tidspunkt aften
Vægt:
6,62 kg.
Længde:
107 cm.
Konditionsfaktor:
0,54
Gedden blev dobbelt målt og dobbelt vejet, for den var godtnok lang i forhold til vægten. Måske kan jeg fange den igen til vinter, når den har taget et par kilo eller 4 på.
Gabriel Kirkeby (lørdag d. 17. oktober 2020 11:18:08)
rigtig fin gedde men det er nu i gudenåen at de rigtige top-rovdyr lever. også selvom at de ikke er fisk... jeg var i randers regnskov den dag du fiskede og da vi tog hjem gik vi over den blå bro. der så vi en båd med to fiskere men de fik ikke min opmærksomhed længe. lidt fra båden så jeg en rund ting komme op af vandet. en fisk? noget skrald? nej det var en sæl! ja en sæl i gudenåen! jeg søgte det op og i 2013 var der en sæl der var svømmet helt op til tangeværket! der røg den fiskebestand😄.
Kasper Strube (lørdag d. 17. oktober 2020 18:56:17)
Ja jeg kan godt huske, at jeg har læst om sæler, som har svømmet langt op i Gudenåen. Denne gedde er dog taget tættere på Gudenåens udspring end dens udløb, så her er næppe sæler.
Skalle (Rutilus rutilus) Fanget ved medefiskeri. Turens agnfisk blev hurtigt fanget i åen. Østjylland, Privat mose (Sø / mose) skallefiskeri, sølv, regnorm, majs, brød, fredfisk

Skalle (Rutilus rutilus)

Fanget ved medefiskeri penneflåd - med regnormenkeltkrog
Fangst tidspunkt aften
Turens agnfisk blev hurtigt fanget i åen.
Aborre (Perca fluviatilis) Fanget ved medefiskeri.  Østjylland, Privat mose (Sø / mose) aborrefiskeri, striber, rygfinne, regnorm, majs, spinner

Aborre (Perca fluviatilis)

Fanget ved medefiskeri penneflåd - med regnormenkeltkrog
Fangst tidspunkt aften

Stemningsbilleder

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Fluekastekurser og guidede ture til Varde Å og Skjern Å
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil