Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Ørreder på gummidyr i Lundum


Beskrivelse af turen:
I år har jeg givet mig selv en lille udfordring, der skal fanges fisk på 12 forskellige for mig helt nye agn. Derfor har jeg fået 12 forskellige agn fra Illex, Gunki, Rapture og S.F.G som skal dyppes i suppen. Årets første fisk i grej-udfordringen blev to regnbueørreder fra Lundum Lystfiskersø. Ørrederne fangede jeg på en jig, en Illex Scissor Comb som er det man i jig-sprog vist kalder for en creature bait. Jigkroppen har 4 sæt ben langs siden og to tentakler for enden, og der er rigtigt gang i benene, både når jiggen spinnes ind i jævnt temop og når der arbejdes med jigbevægelser. Jiggen blev fisket på ren line, altså bare en enkeltkrog med jigkroppen monteret i krogbøgningen. Når jeg fisker en jig, eller for den sags skyld en stor regnorm på denne måde, kaster jeg agnen ud, lader den synke helt til bunden,og spinner den så ind i et jævnt temop, eller med jigbevægelser, alt efter hvilken jigkrop der sidder på krogen. Der var godt gang i fiskene, og jeg havde kontakt til 4 fisk ud over de to, som kom på land. Når jiggen monteres meget yderligt som jeg gør, skal fisken mene det, og tage hele jiggen, hvis den skal blive kroget. Det vil være oplagt at montere jigkroppen op ad skaftet på krogen, men jeg syntes at jeg får en mere levende præsentation, når jeg sætter jigkroppen i krogbøgningen.
Følg med i Grej-udfordringen på FiskeFoto 2023 på siden her: https://www.fiskefoto.dk/grej-udfordringen-2023

Fangster fra denne rapport

Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss) Fanget ved spinnefiskeri. Første fisk i Grej-udfordringen på FiskeFoto 2023. På min ferie til Gran Canaria i år, fangede jeg dog også bass, på nogle af de agn som er med i udfordringen... :) https://www.fiskefoto.dk/artikel/fiskeferie-paa-gran-canaria-2023-/91 Østjylland, Lundum Lystfiskersø (Put & Take) regnbueørredfiskeri, dambrug, put and take, flue, regnorm, powerbait

Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss)

Fanget ved spinnefiskeri på jigg - Illex Scissor Comb 3 Prism Shad
Fangst tidspunkt eftermiddag
Vægt:
1,3 kg.
Længde:
45 cm.
Konditionsfaktor:
1,43
Første fisk i Grej-udfordringen på FiskeFoto 2023. På min ferie til Gran Canaria i år, fangede jeg dog også bass, på nogle af de agn som er med i udfordringen... https://www.fiskefoto.dk/artikel/fiskeferie-paa-gran-canaria-2023-/91

Stemningsbilleder

Vejret var flot, og temperaturen var helt oppe på 8 grader her sidst i februar.
Vejret var flot, og temperaturen var helt oppe på 8 grader her sidst i februar.
Sådan monterer jeg jigkroppen, når jeg fisker med ren line. Man ville montere jiggen på samme måde, hvis man fiskede med et drop shot rig.
Sådan monterer jeg jigkroppen, når jeg fisker med ren line. Man ville montere jiggen på samme måde, hvis man fiskede med et drop shot rig.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk