Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Græskarpe på 5,4 kilo fra privat sø


Beskrivelse af turen:
I vinters isfiskede jeg på en lille privat sø, og fangede nogle små aborrer. Ejeren fortalte at der også var græskarper i søen, men de var jo nok ikke så nemme at få i tale i vinterens kulde. Men mon ikke de kunne lokkes til hug midt i juni? Chancen for en lidt speciel art skulle i hvert tilfælde ikke gå til spilde, så jeg pakkede lidt grej og tog en franskbrød under armen.
Da jeg ankom til søen, så jeg med det samme fisk som gik i overfladen, store flotte græskarper som jeg skød til mindst 4 - 5 kilo. Fiskene spiste næsten med det samme flydende brødstykker, men inden jeg fik fisket til dem, holdte de lidt igen... ævæv... men efter en times tid, omkring kl. 21, nappede de igen brød fra overfladen. Det lille bobleflåd og enkeltkrog med flydende franskbrød blev kastet ud, og efter få sekunder tog en karpe brødet i overfladen! Modhug og kontakt til en stor fisk.. Fisken sprang fri af vandet, og svømmede så meget hurtigt lige imod mig, næsten så hurtig at jeg ikke kunne holde linen stram. 10 sekunder efter krogningen havde jeg den på netkanten, men da græsseren opdagede nettet eller måske mig, blev den skræmt, og stak af i et langt udløb... sådan fightede jeg den ind 5 - 6 gange, og hver gang stak den af, når nettet kom i nærheden. Under fighten fulgte mindst een anden græskarpe med den krogede fisk, de har måske gået sammen længe Til sidst gled fisken i nettet, og kunne måles og vejes. 6,6 kilo (minus 1,2 kilo net) altså en fisk på 5,4 kilo og 73 cm. Ny personlig rekord! En godkendt aftentur!

Fangster fra denne rapport

Græskarpe (Ctenopharyngodon idella) Fanget ved medefiskeri. Ny PR. græskarpe. :D Østjylland, privat sø (Sø / mose) græskarpefiskeri, put and take, regnorm, prop, karpe

Græskarpe (Ctenopharyngodon idella)

Fanget ved medefiskeri på bobleflåd - med flydende franskbrød på enkeltkrog
Fangst tidspunkt aften
Vægt:
5,4 kg.
Længde:
73 cm.
Konditionsfaktor:
1,39
Ny PR. græskarpe.
første
2016
Årets første græskarpe på FiskeFoto 2016

Stemningsbilleder

Afkrogningsmåtten var ikke lige ved hånden, men jeg tror at den klarer en tur på det bløde græs i et vådt fangstnet :)
Afkrogningsmåtten var ikke lige ved hånden, men jeg tror at den klarer en tur på det bløde græs i et vådt fangstnet

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk