Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

En tidlig julegave


Beskrivelse af turen:
Traditionen tro tog jeg også i år på fisketur på juleaftensdag, en tradition jeg har haft i de sidste mange år. Det startede i sin tid med at jeg var træt af alt det stress og jag juleaftensdag, hvor alting bare skulle være helt perfekt til den store aften, alt skulle være større og bedre end sidste år, og alle mere eller mindre rendte rundt med pulsen oppe i det røde felt. En dag fik jeg bare for meget og meddelte alle omkring mig at jeg tog på fisketur og så måtte juleaften blive som det blev også selvom der manglede noget, og så har den tradition sammen med 1. januar bare hængt ved siden, og jeg har endnu til gode at opleve at juleaften ikke har været hyggelig og rar selvom alt ikke var perfekt.
Det eneste jeg ønsker større og mere af fra år til år, er de fisk jeg fanger, og det blev det i år.

Jeg tog afsted hjemmefra lige inden solopgang, og fik grejet rigget til ved søen i dagens første lys. Julevejret var tydeligvis ikke rykket tættere på, da det var gråt og overskyet. Det var dog i dag ikke så blæsende og koldt, men til gengæld var blæsten afløst af regnbyger, der dog aldrig blev rigtig kraftige og med en god parasol at krybe i læ under, så var det faktisk en dejlig mild formiddag.
En lille times tid efter opstarten fik jeg det første hug, men i modhugget var der ingen modstand og da jeg kort efter trak en godt maltrakteret agnsskalle ind, gættede jeg mig til at det var en lille gedde der ikke havde stor nok mund til at gabe over agnen således at krogen, som var placeret helt tilbage ved halen, havde fået fat, en forudindtagelse jeg næsten fik bekræftet blot 5 minutter senere.
Jeg havde agnet op med en ny skalle og kastede agnen ud igen samme sted, der var hurtigt hug og jeg fik en lille halvmeters gedde ind, som dog hurtigt fik sin frihed igen ved lidt slap line hvor den modhagerløse krog kunne let slippe sit greb.

Der gik et par timer hvor der ikke skete noget nævneværdigt, bortset fra en sjov lille naturoplevelse. Mens jeg sad i stolen og nød en kop kaffe, så jeg noget luske rundt i græsset ved siden af mig. Jeg kiggede ned og så til min store overraskelse at det var en lille gærdesmutte, sådan en har jeg aldrig før set så tæt på.
Lidt over 11 skete der så endelig noget igen, bag fra rte jeg en stemme sige, må vi lige se dit fisketegn. Det var en af mine fiskemakkere der var ude og gå en lille juletur ved søen, og bedst som vi stod og hyggesnakkede begyndte det at bibbe fra bidmelderen.
Denne gang var der mere substans i fighten, og jeg fik mig en tidlig julegave i form af denne smukke geddemadamme på 98 cm og 8,5 kilo

Rigtig glædelig jul til jer alle.

Fangster fra denne rapport

Gedde (Esox lucius) Fanget ved medefiskeri. 
Denne gedde blev genudsat. Syd- og Sønderjylland, (sted ikke oplyst) (Sø / mose) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang, ælling, vandrotte

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved medefiskeri på naturlig agn - død skalle
Fangst tidspunkt formiddag
Vægt:
8,5 kg.
Længde:
98 cm.
Konditionsfaktor:
0,90

Denne gedde blev genudsat.

Stemningsbilleder

Gå til Kasper Strube's profil
Kasper Strube (tirsdag d. 24. december 2019 14:02:59)
En gennemtygget fætter. Rigtig god jul Ryan.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil