Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Regnbueørred fra Vestjylland, Loch Nees Put and Take (Put & Take)

Gå til Finn Bendorff Pedersen's profil
Fangst tidspunkt mandag d. 15. februar 2021
Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss) Fanget ved isfiskeri. Pausefiskeren skiftede fiskeplads mellem 2 huller langs den ene bred - og lige netop som tanken om at stoppe den ulige kamp efter 6 timer på isen ulmede frem under den varme, gamle M84-vinterhue - var der pludseligt et langt træk i snøren - et lille rusk - og så tilslag! En vældig forfriskende fight rykkede godt i den lille isfiskestang - og de første 40-50 sekunder bestemte den hidsige ørred selv tempoet. Derefter blev magtforholdet udlignet - og efter yderligere 3-4 flugtforsøg med linen skærende i iskanten kunne fisken gribes om hovedet og trækkes op på isen.
Denne regnbueørred blev hjemtaget. Vestjylland, Loch Nees Put and Take (Put & Take) regnbueørredfiskeri, dambrug, put and take, flue, regnorm, powerbait

Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss)

Fanget ved isfiskeri - Cheburashka-rig agnet med Bienenmaden
Fangst tidspunkt eftermiddag
Vægt:
1,46 kg.
Længde:
54 cm.
Konditionsfaktor:
0,93
Pausefiskeren skiftede fiskeplads mellem 2 huller langs den ene bred - og lige netop som tanken om at stoppe den ulige kamp efter 6 timer på isen ulmede frem under den varme, gamle M84-vinterhue - var der pludseligt et langt træk i snøren - et lille rusk - og så tilslag! En vældig forfriskende fight rykkede godt i den lille isfiskestang - og de første 40-50 sekunder bestemte den hidsige ørred selv tempoet. Derefter blev magtforholdet udlignet - og efter yderligere 3-4 flugtforsøg med linen skærende i iskanten kunne fisken gribes om hovedet og trækkes op på isen.
Denne regnbueørred blev hjemtaget.

Nyeste fangster af regnbueørred på FiskeFoto

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk