Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Gedde fra Østjylland, Fyel Mose (Put & Take)

Gå til Gabriel Kirkeby's profil
Oprettet af Gabriel Kirkeby
Fangst tidspunkt lørdag d. 28. maj 2022
Gedde (Esox lucius) Fanget ved spinnefiskeri. det var fedt med en bonusgedde som supplering til den guldørred jeg fangede. Det blev kun bedre af at det var rent sightfishing og at jeg kunne se hugget, selvom at det dog ikke ligefrem var imponerende. Eller, man må da give den at det kræver et eller andet at hugge uden at bevæge sig og kun åbne munden nok til at agnen kan komme derind. Jeg havde hverken målebånd eller vægt med men gedden var dog præcis lige så lang som skaftet på mit net som jeg så efterfølgende målte til 70 cm.
Denne gedde blev genudsat. Østjylland, Fyel Mose (Put & Take) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang,

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved spinnefiskeri på gummidyr - Blå og pink flexibait fat worm med gult cheburashka hoved
Fangst tidspunkt formiddag
Længde:
70 cm.
det var fedt med en bonusgedde som supplering til den guldørred jeg fangede. Det blev kun bedre af at det var rent sightfishing og at jeg kunne se hugget, selvom at det dog ikke ligefrem var imponerende. Eller, man må da give den at det kræver et eller andet at hugge uden at bevæge sig og kun åbne munden nok til at agnen kan komme derind. Jeg havde hverken målebånd eller vægt med men gedden var dog præcis lige så lang som skaftet på mit net som jeg så efterfølgende målte til 70 cm.
Denne gedde blev genudsat.
Gå til Kasper Strube's profil
Kasper Strube (søndag d. 29. maj 2022 22:45:36)
Det lyder til at det har været en god tur Jeg har også set en del mindre gedder i deres søer førhen, og der går også gode brasener og karper. Her en brasen på næsten 2 kilo fra 2017.
https://www.fiskefoto.dk/fangstrapport/fredfisk-fra-fyel-og-et-par-aborrer/2698
Gå til Gabriel Kirkeby's profil
Gabriel Kirkeby (mandag d. 30. maj 2022 16:23:47)
Ja, jeg så også en mindre stime store brasener som jeg også fiskede efter med regnorm på lavt vand sammen med ørrederne men det var i de sidste par minutter af turen så tiden gik inden at jeg fik en til at hugge. Det kunne ellers have været fedt at få fanget mig en brasen med alle de forsøg jeg efterhånden har lavet efter dem 🙂.

Nyeste fangster af gedde på FiskeFoto

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk