Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Flyfishing by Laura
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster
Lystfiskeri Bønnerup Strand (Havn / mole)

Lystfiskeri Bønnerup Strand (Havn / mole)


Bønnerup Havn ved Bønnerup Strand på Djursland er en populær fiskeplads. Ved havnen går to moler nogle hundrede meter ud i havet. På ydersiden af molerne er der indrettet en række fiskepladser på betonplatforme, og på molehovederne er der også mulighed for at få snøren i vandet. Bønnerup Havn er kendt for fiskeri efter fladfisk. Der fanges flest skrubber, men også ising og er man heldig kan man støde på slethvar og pighvar. Der fanges også en del fjæsinger fra molerne ved Bønnerup Havn. Fjæsingerne er gode madfisk når de når en vis størrelse, men pas på! Fjæsingen har giftige pigge på gællelågene og i rygfinnen. Hav altid en lang tang i tasken, så du kan afkroge fjæsingerne uden at stikke dig.

På Bønnerup Havn er der mulighed for at rense fangsten i et skur med rendende vand og renseborde. Har man ikke haft heldet med sig på molen, kan aftensmaden købes i fiskehandlen på havnen. Vil man sætte sin egen båd i vandet, er der et slæbested i havnen. Det koster lidt penge at benytte slæbestedet.

Disse arter fanges på denne fiskeplads

Fiskekalender

Fiskekalenderen viser hvilke arter der er fanget på den aktuelle fiskeplads, men statistikken er generel for hele Danmark.
Kalenderen bygger på data fra fangstrapporter på FiskeFoto, og opdateres automatisk når der oprettes nye fangstrapporter.
Klik på artens navn for at få info om arten og for se alle fangster af arten. Eller klik på et tal ud for arten for at vise fangster af arten fra den pågældende måned.
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Havkarusse00 0 1177631220
Skrubbe00 223181410723712
Sortkutling00 0 516111064420
Tobis (Kysttobis)00 120 0 0 30 0 0 0

Vælg en anden fiskeplads:

9 fangster fra Bønnerup Strand, Østjylland (Havn / mole)

Vis flere
Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Fluekastekurser og guidede ture til Varde Å og Skjern Å
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil