Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
Crazy Fish
Lystfiskeri Båd ud for Århus Havn (Hav)

Lystfiskeri Båd ud for Århus Havn (Hav)


Med placering tæt på Århus C, nem tilgængelighed, store arts-diversitet og til tider rigtigt godt fiskeri, er Århus Havn eller "Port of Aarhus" en populær fiskeplads for borgere i Århus og omegn. På Århus Havn kan alle lystfiskere være med, det kræver ikke lange kast, at komme ud til fiskene i de dybe havnebassiner, og man har mulighed for at fiske efter en lang række forskellige fiskearter.

Spinnefisker man med blink, kastepirk eller jigg evt. kombineret med et sildeforfang eller makrelforfang, har man gode chancer for at fange torsk, sej, sild, makrel, tobis og havørred. Der fanges generelt mange torsk og makreller på Århus Havn i sommermånederne.

Fisker man med et fladfiskeforfang på bunden, er der gode chancer for ising, skrubbe, torsk, hvilling, sej og ulk. Desuden kan man også støde på arter som rødspætte, sortvels, sortkutling, ål og ålekvabbe på Århus Havn. Fladfiskeforfanget agnes helst med børsteorm eller sandorm, men sildestykke, skalrejer eller regnorm kan også bruges.

Flådfiskeri med levende rejer, tobis, sildestrimler eller anden form for fisk er populært til havnens makreller, sej, torsk og havørreder. Flådet skal gerne være et gennemløbsflåd, så man har mulighed for at fiske agnen 4 - 5 - 6 meter under vandoverfladen. Agnen monteres på en skarp trekrog.

Disse arter fanges på denne fiskeplads

Fiskekalender

Fiskekalenderen viser hvilke arter der er fanget på den aktuelle fiskeplads, men statistikken er generel for hele Danmark.
Kalenderen bygger på data fra fangstrapporter på FiskeFoto, og opdateres automatisk når der oprettes nye fangstrapporter.
Klik på artens navn for at få info om arten og for se alle fangster af arten. Eller klik på et tal ud for arten for at vise fangster af arten fra den pågældende måned.
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Sej / Mørksej20 27710843330
Torsk470 97132397320

Vælg en anden fiskeplads:

2 fangster fra Båd ud for Århus Havn, Østjylland (Hav)

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Gummidyr til regnbueørred, aborre, gedde og andre rovfisk!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil