Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Weever la vida


Beskrivelse af turen:
Som det jo så tydeligt fremgår af titlen var turen gået til Grenaa efter flade og Company. Jeg startede ud med at bruge et makrelforfang for at se om de skulle være i Grenaa da de både er nået til Århus og Fredericia. De er nok kommet til Danmark så tidligt på grund af hedebølgen syd på. Der gik ikke længe før at jeg fik et bid på forfanget. Der var lidt vægt i det men det føltes ikke som en makrel eller en sej. Det var en fjæsing, dog i spisestørelse. Fisken blev derfor taget hjem, specielt da den alligevel brækkede kæben på min tang. Lidt flere kast kan et par fjæsinger mere inklusiv en der var lige så lang som den anden store fjæsing. Derefter stoppede de med at bide imens at jeg afiskede resten af molen. Da jeg jo egentlig mest kom efter fladfiskene og der var blevet fanget nogen imens at jeg var der gik jeg over til at fiske med fladfiskeforfang. Det gav ikke noget selvom at jeg fik et par nap efter at en af de andre fiskere gav mig en sandorm at fiske med. Derefter døde fiskeriet dog ud og der var ingen der fangede noget. Til sidst på turen skiftede jeg tilbage til makrelforfanget og på turens sidste kast fik jeg en fjæsing der var lidt mindre end de andre to men stadig stor nok til at komme med hjem. Det blev derfor en tur med fjæsinger og ingen flade.

Fangster fra denne rapport

Fjæsing (Trachinus draco) Fanget ved spinnefiskeri. De to største fjæsinger som også er en PR til mig. Forhåbentlig smager de også godt. Sådan går rygtet jo.
Denne fjæsing blev hjemtaget. Østjylland, Grenaa Havn (Havn / mole) fjæsingefiskeri, giftig, bade, strand, grådig, varmt, vand

Fjæsing (Trachinus draco)

Fanget ved spinnefiskeri makrelforfang - Med kastepirk i enden
Fangst tidspunkt middag
Længde:
27,5 cm.
De to største fjæsinger som også er en PR til mig. Forhåbentlig smager de også godt. Sådan går rygtet jo.
Denne fjæsing blev hjemtaget.
Kasper Strube (fredag d. 24. juni 2022 22:28:17)
Ja det er jo fine madfisk, det er bare med at passe lidt på

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk