Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Sunny friday.....


Beskrivelse af turen:
Black friday blev til sunny friday i mere end en forstand for mit vedkommende. I stedet for at tage på shopping tog jeg afsted på fisketur, og Black friday 2016 blev en dag jeg sent glemmer. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vandet lå fuldstændigt blikstille hen, ikke lige mit favorit geddefiskevejr, og jeg må også sige at på 7 timers fiskeri fik jeg kun to hug og en enkelt fisk på land, grunden til jeg kun fik den ene på land er ganske god og kommer lige om lidt.
Der gik et par timer fra jeg påbegyndte fiskeriet til jeg fik det første hug, som det har været tilfældet den sidste måneds tid var agnen igen små døde skaller agnet på et pop-up rig med et lille stykke kork som opdrift.
Da jeg sætter modhugget ind mærker jeg straks at hvad end der er i enden af linen ikke flytter sig så meget som en cm, og jeg er klar over at det er en god fisk. Jeg får den fightet ind og som det oftest er på denne årstid var der ikke meget fight i den, den fulgte næsten pænt med og gled i vejeslyngen uden større dramatik. Jeg er ikke i tvivl om at det er endnu en 10+er, og jeg har også på fornemmelsen at det kan være en ny PR. Mens jeg er i gang med at afkroge fisken, er der pludselig hug på den anden stang, jeg tænker at chancen for at den er større end den jeg allerede har inde er lille, og vælger at lade den slippe. Jeg løfter stangen op, strammer linen men giver ikke modhug, i stedet lægger jeg et forsigtigt pres på fisken, og efter nogle få sekunder slipper den agnen, og jeg får hurtigt agnen trukket ind og kan fortsætte mit forehavende.
Gedden vejer 12,3 kilo og er 114 cm lang, så det er en ny PR.

Fangster fra denne rapport

Gedde (Esox lucius) Fanget ved medefiskeri. 
Denne gedde blev genudsat. Syd- og Sønderjylland, (sted ikke oplyst) (Sø / mose) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang, ælling, vandrotte

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved medefiskeri på naturlig agn - Død skalle
Fangst tidspunkt formiddag
Vægt:
12,3 kg.
Længde:
114 cm.
Konditionsfaktor:
0,83

Denne gedde blev genudsat.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil