Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Stor græskarpe fra den lille sø


Beskrivelse af turen:
Anne fra Fyn havde inviteret mig, til at komme og fiske i en sø i hendes have. Der skulle være nogle store karper i søen, men mere vidste jeg ikke, da jeg gik ned over græsplænen til søen... Jeg fandt hurtigt ud af, at der i hvert tilfælde var græskarper i søen, for de velvoksne karper stod rigtigt og solede sig i eftermiddagssolen.
Jeg havde heldigvis købt en pakke toastbrød, uden egentligt at vide, at det var græskarper jeg skulle fiske efter. Et par skiver blev nappet i stykker, og kom ud på overfladen som forfodring til græskarperne.
Efter 10 minutters ventetid, begyndte karperne at spise brødet, lidt mere brød kom ud til dem, og det blev med det samme spist. Nu var det vist tid til at få en krog i vandet... Et lille bobleflåd og en stærk enkeltkrog med et stykke brød, blev forsigtigt kastet ud... efter et par minutters fiskeri fandt græskarperne brødet, og haps! Dagens første fisk var en fin græsser på 5,61 kilo og 77 cm.! Så var turen reddet! Søen var delt op i to, og som forventet havde min fight med græskarpen, skræmt alle de andre græskarper i den halvdel, som jeg havde fisket i. Jeg fortsatte derfor fiskeriet i den anden halvdel. Her var også græskarper, og de var endnu større! Det gik ret nemt med at fodre dem med brød, og efter kort tids fiskeri fik jeg den store på! Fisken fightede godt, men jeg fik den alligevel hurtigt i nettet. En ny personlig rekord... 9,06 kilo og 90 cm! Sikken et svin! Nu var alle græskarper i søen vist skræmt, så jeg fortsatte med at fiske lidt med orm, efter hvad der ellers måtte være i søen. Jeg så nogle guldfisk, men de var ikke sådan lige at lokke, til gengæld, fangede jeg omkring 20 små aborrer. Hen på aftenen, da det begyndte at mørkne, så jeg nogle skælkarper eller spejlkarper. Karperne var ikke store, men det kunne være sjovt nok, lige at fange en af dem. Jeg forfodrede med lidt majs, og det så ud til, at det holdt karperne på foderpladsen. Jeg fik kontakt med en enkelt karpe, som dog hurtigt faldt af, den har måske være fejlkroget... De små karper må stå for skud, næste gang jeg tager til Fyn!

Fangster fra denne rapport

Græskarpe (Ctenopharyngodon idella) Fanget ved medefiskeri. Ny personlig rekord i græskarpe :) Fyn og øerne, privat sø (Sø / mose) græskarpefiskeri, put and take, regnorm, prop, karpe

Græskarpe (Ctenopharyngodon idella)

Fanget ved medefiskeri på bobleflåd - med flydende toastbrød på enkeltkrog
Fangst tidspunkt formiddag
Vægt:
9,06 kg.
Længde:
90 cm.
Konditionsfaktor:
1,24
Ny personlig rekord i græskarpe
Michael Knudsen (mandag d. 26. august 2019 10:30:57)
Tillykke - den må da næsten være i vægt top 10-20 her på siden?
Kasper Strube (mandag d. 26. august 2019 11:57:38)
tak tak ja for i år er den i hvert tilfælde, men ellers bliver der jo fanget mange stør, som er større - thø
Aborre (Perca fluviatilis) Fanget ved medefiskeri.  Fyn og øerne, privat sø (Sø / mose) aborrefiskeri, striber, rygfinne, regnorm, majs, spinner

Aborre (Perca fluviatilis)

Fanget ved medefiskeri på penne flåd - med regnorm på enkeltkrog
Fangst tidspunkt eftermiddag

Stemningsbilleder

Græskarperne tager for sig af det flydende brød, de var ikke svære at fange.
Græskarperne tager for sig af det flydende brød, de var ikke svære at fange.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil