Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Sortmundet bandit fra Karrebæksminde


Beskrivelse af turen:
Lige i nærheden af Næstved ligger Karrebæksminde. Her skulle det være muligt at finde den invasive fiskearter sortmundet kutling. Jeg har før fanget kutlingearten, men Jørn manglede den på sin artsliste. Vi startede med at fiske på lavt vand, hvor vi kunne se masser af små kutlinger. Langt de fleste var sortkutling, faktisk fangede vi omkring 30 sortkutlinger, før det lykkedes mig at få en sortmundet kutling. Jørn kunne ikke få den invasive art på krogen, det skulle jo ellers være stensikker i dette område. Vi skiftede plads, så vi kunne fiske midt i indsejlingen hvor strømmen var kraftig. Jørn riggede til midt lidt tungere grej, og efter få minutters fiskeri fik han den nye art. En fin sortmundet kutling som vist var omkring 12 cm lang. Tillykke!

Fangster fra denne rapport

Sortmundet kutling (Neogobius melanostomus) Fanget ved medefiskeri. Det er et par år siden, at jeg har fanget sortmundet kutling. Dengang fik jeg en rekordfisk på 21 cm på Bornholm.
Se rapporten her: https://www.fiskefoto.dk/fangstrapport/rekordstore-sortmundede-kutlinger-fra-bornholm/3182 Vest- og Sydsjælland, Karrebæksminde (Havn / mole) kutlingefiskeri, invasiv, art

Sortmundet kutling (Neogobius melanostomus)

Fanget ved medefiskeri på bundforfang - med regnorm
Fangst tidspunkt eftermiddag
Det er et par år siden, at jeg har fanget sortmundet kutling. Dengang fik jeg en rekordfisk på 21 cm på Bornholm.
Se rapporten her: https://www.fiskefoto.dk/fangstrapport/rekordstore-sortmundede-kutlinger-fra-bornholm/3182
første
2022
Årets første sortmundet kutling på FiskeFoto 2022
Sortkutling (Gobius niger) Fanget ved medefiskeri. Den hjemmehørende sortkutling. Vest- og Sydsjælland, Karrebæksminde (Havn / mole) sortkutlingefiskeri, sort, regnorm

Sortkutling (Gobius niger)

Fanget ved medefiskeri på bundforfang - med regnorm
Fangst tidspunkt eftermiddag
Den hjemmehørende sortkutling.

Stemningsbilleder

Sortmundet kutling kendes fra den meget lignende art sortkutling på, at den har en sort plet bagerst i den forreste rygfinne. Sortkutling har en plet forrest i den forreste rygfinne.
Sortmundet kutling kendes fra den meget lignende art sortkutling på, at den har en sort plet bagerst i den forreste rygfinne. Sortkutling har en plet forrest i den forreste rygfinne.
Der blev hurtigt fyldt op i det lille fotoakvarie. Bemærk den lille isfiskestang som er perfekt til at fiske efter småarter fra bådebroer og lignende.
Der blev hurtigt fyldt op i det lille fotoakvarie. Bemærk den lille isfiskestang som er perfekt til at fiske efter småarter fra bådebroer og lignende.
Krabberne var også ude efter en bundfisket regnorm!
Krabberne var også ude efter en bundfisket regnorm!

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk