Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Creeps 4 You
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Smelt, panserulke, med mere...


Beskrivelse af turen:
Igår stod dagen på fiskeri i Lillebælt sammen med Martin Bech Pedersen og David Nielsen.

-Både Martin og David var på målrettet jagt efter deres første panserulk, og jeg selv var nok mest alt blot af sted, for at se om der igen igen kunne indfinde sig en overraskelse i form af en ny art eller lign. -Vi havde et fantastisk vejr med perfekte forhold til vores tungevinduer, og efter mørket for alvor faldt på, lykkedes det mig at fange 2 panserulke. -Hen af aftenen lykkedes det mig også at fange både alm. ulk og langtornet ulk, således at jeg for anden gang i år er lykkedes med at fange alle tre ulkearter på samme fisketur.
Martin lykkedes med at fange sin første panserulk og men desværre var heldet ikke Davids side denne gang. - mon ikke om det snart lykkedes ham at få et flot eksemplar på land.

Da kl. var ca. 21 stoppede vi fiskeriet, og både Martin og David valgte at tage hjemad. Selv var jeg på dette tidspunkt helt udkørt, men en indre uro og lyst til mere fiskeri, fik mig til at køre til en nærliggende forretning for at hente en god omgang varm kaffe. Herfra kørte jeg til en for mig ny fiskeplads i Lillebælt, for at nærstudere fiskepladsen, som jeg i fremtiden håber kan levere fiskearten buskhoved.
Mens jeg holder på den nye fiskeplads, og overvejer om jeg skal give fiskeriet efter buskhoved et forsøg denne aften, får jeg den spontane indskydelse at jeg skulle på jagt efter smelt.
-Inspirationen kom fra Brians fangst af smelt, og uden præcis at vide, hvor jeg præcis kunne fange smelt udover de områder jeg allerede forgæves havde forsøgt mig i Randers Fjord/Gudenå, Limfjorden og Viborg egnen, kunne jeg konstatere at Brian ikke kunne eller ville give mig hans smelt-spot, da han havde lovet hans guide ikke at fortælle om stedet. Jeg har stor respekt for denne beslutning og det faktum at man skal værne om fiskebestande og gode fiskepladser.
-Derfor var der ikke andet for at give sig på opdagelse, hvorfor jeg valgte at tage turen mod Vest i blinde...

Jeg ankom til den tiltænkte fiskeplads omkring midnatstid, og som jeg havde håbet på, var jeg endt i smelt-land. -Det lykkedes mig på et par timers fiskeri i mørket at fange 7 smelt med en størrelse på op til 20 cm. Lettere våd, afkølet og vindblæst, kunne jeg nu tage den lange tur hjem mod Viborg, med den fedeste følelse i kroppen. Det er så fedt, når man køre på tværs af landet vel og mærke i blinde, og så samtidig lykkes med at fange fiskearten, som man var på jagt efter.

Fangster fra denne rapport

Smelt (Osmerus eperlanus) Fanget ved medefiskeri.  Østjylland, (sted ikke oplyst) (Kyst) smeltfiskeri

Smelt (Osmerus eperlanus)

Fanget ved medefiskeri
Gabriel Kirkeby (søndag d. 22. november 2020 00:11:00)
man må da sige at når fiskene kalder, kommer du. fin agurkefisk🙂.
Kasper Strube (søndag d. 22. november 2020 09:32:22)
fik du smelten under fiskeri med tungevinduet?
Mark Hemmingsen (torsdag d. 31. december 2020 21:32:15)
Nej, vandet var for grumset til tungevinduet.
Du ser nu de 3 seneste kommentarer. Vis alle kommentarer >>
Panserulk (Agonus cataphractus) Fanget ved medefiskeri.  Østjylland, (sted ikke oplyst) (Kyst) panserulkefiskeri, bundfisk

Panserulk (Agonus cataphractus)

Fanget ved medefiskeri
Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Levende agn til fisketuren - levering lige til døren
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk