Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Flyfishing by Laura
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Nyt sted, ny gedde


Beskrivelse af turen:
Tirsdag blev der tid til endnu en fyraftenstur, og selvom weekendens halvårlige forvirring med frk. Klokken betød at der var kortet en time af tiden mellem fyraften og mørkets frembrud, kunne der alligevel klemmes en halvanden times fisketid ind. Vinterens første nattefrost medbragte, udover problemer for Århus letbane, også en rigtig flot og solrig dag, og aftenens solnedgang over søen stod fint i niveau med resten af dagen.

En af mine fiskemakkere havde skrevet til mig tidligere på dagen at han var taget til søen og ville prøve et nyt sted hverken han eller jeg tidligere havde fisket. Så da jeg endelig blev sluppet fri fra arbejde, og var nået frem til søen, kunne jeg jo lige så godt fiske sammen med ham, altid spændende at prøve et nyt sted.

Han havde forskanset sig i et pilekrat, og iført camouflagefarvet tøj, så der gik lige lidt tid før jeg fandt ham, men det lykkedes dog og så var det jo bare med at få rigget til. Jeg spurgte ham, mens jeg agnede stangen op med en død skalle fra fryseren, fanget tidligere på året i søen på en dag hvor temperaturen var betydeligt jere end nu, om der havde været noget aktivitet. Han havde haft et enkelt hug lidt før jeg kom, det var jo godt nyt, for så var der da ihvert fald rovfisk i området.

Jeg fik grejet sat op ca 20 meter til venstre for hans lille skjul i pilekrattet, ikke det nemmest fiskbare område da bredden var groet godt til med siv, men jeg fandt et lille hul i bevoksningen hvor jeg sikkert og kontrolleret ville kunne lande en gedde, hvis jeg skulle være så heldig at fange en. Det var jeg, og det gik ret hurtigt, blot nogle få minutter efter agnen lå i vandet var der noget der trak afsted med linen.

Et hurtigt modhug, kort fight og et enkelt billede kunne en 85 cm gedde på 3,9 kilo få sin frihed igen.

Fangster fra denne rapport

Gedde (Esox lucius) Fanget ved medefiskeri.  Syd- og Sønderjylland, (sted ikke oplyst) (Sø / mose) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang, ælling, vandrotte

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved medefiskeri på naturlig agn - Død skalle
Fangst tidspunkt aften
Vægt:
3,9 kg.
Længde:
85 cm.
Konditionsfaktor:
0,64

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Fluekastekurser og guidede ture til Varde Å og Skjern Å
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil