Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

En sjælden tur til Grenaa


Beskrivelse af turen:
jeg fik en sjælden mulighed for at tage en fisketur i Grenaa. med en køretur på 1 time og 1 kvarter ver vej er det ikke lige hver dag muligheden byder. jeg startede ud med mit dårlige sildeforfang og min dårligste pirk for at få en idé om bundforholdene. hvis at jeg absolut skulle miste noget så skulle det være det. jeg kastede ud hev ind i nogle ryk og BAM! efter en fed fight kunne jeg lande en fin makrel. derefter gik der noget tid før at jeg skiftede til et fladfiskeforfang. der var blevet fanget fladfisk og fjæsinger så det var et forsøg værd. efter noget tid hvor at jeg kun fik nap tæt på tangsonen, bundbid i tangsonen og krabber tænkte jeg at det nok bare var havkarusser der drillede mig. fik nogle mere intense nap men det er nogle hidsige små fisk. i mellemtiden fangede sidemanden en megafjæsing på blink. den var så stor at den lignede en sej på afstand. da det blev aften begyndte makrelerne at gå amok i overfladen men de gad dog ikke bide. det var dog en oplevelse i sig selv. en af lokale sagde at det sker jævnligt. til sidst fangede jeg NÆSTEN en fjæsing som faldt ned imellem stenene. der var vand der nede og jeg kunne se at den prøvede at springe over stenen for at komme ud igen. jeg gik derned for at prøve at kroge den med pirken og få den op. pludselig sprang den op på min hånd og svømmede om bag ved stenen. en skræmmende oplevelse. fjæsingen fandt dog selv ud igen. så fik den lokale fuldt hus og jeg tog hjem. en besynderlig dag.

Fangster fra denne rapport

Makrel (Scomber scombrus) Fanget ved spinnefiskeri. den blev fanget på første kast med test-grejet. den var turens eneste fisk, ny PR og min makrel nr 2. en fisk med mange titler.
Denne makrel blev hjemtaget. Østjylland, Grenaa Havn (Havn / mole) makrelfiskeri, makrelforfang, flue, flådfiskeri, minitun

Makrel (Scomber scombrus)

Fanget ved spinnefiskeri sildeforfang - med krogløs kastepirk
Fangst tidspunkt formiddag
Vægt:
0,45 kg.
Længde:
39 cm.
Konditionsfaktor:
0,76
den blev fanget på første kast med test-grejet. den var turens eneste fisk, ny PR og min makrel nr 2. en fisk med mange titler.
Denne makrel blev hjemtaget.
Kasper Strube (lørdag d. 19. september 2020 20:11:46)
En fin makrel

Stemningsbilleder

jeg bemærkede at makrelen havede en lille pig ved gattet. det mindede mig om en skrubbe🙂.
jeg bemærkede at makrelen havede en lille pig ved gattet. det mindede mig om en skrubbe🙂.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk