Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Torske-lærlingen.


Beskrivelse af turen:
igen gik turen til det grønne fyr men den her gang ikke kun for at fange torsk m.m.. jeg havde nemlig en ven der. gerne ville fange en torsk. han kom derfor med ud til det gode torskespot sammen med mig. som noget nyt blev der fanget fjæsinger der ude. lidt senere blev der fanget en sej som gav lid optimisme. lidt efter det var der bid eller... det var en fejlkroget torsk... på samme spot fejlkrogede jeg også en havkarusse... en art som jeg ikke har. desværre blev den kroget i maven og blev aflivet efter at dens lever hang ud af såret. efter det blev der fanget 2 makreller (1 røg af) ved siden af. så var der bid igen! den her gang føltes det ordentligt. en god torsk kom op og ned i keepnetet. lidt efter fik jeg noget småt på krogen. ulk, hvilling, sortvels eller noget andet? nej, det var bare en mini-torsk. den var faktisk ret nuttet. bagefter fejlkrogede jeg endu en torsk i samme størrelse. jeg tror nærmest at det var den samme. så byttede vi stang i håbet om at han hville fange noget. jeg skulle lige vende mig til at skifte stang fra 40-100 g kastevægt til en med 5-20 g kastevægt. vi fik en lille sild som jeg skar ud i stykker og satte dem på vores forfang. der kom kun et lille nap på hans stang og så kom stykkerne ellers af. der efter skulle jeg hurtigt spinne ind men der var en fisk der fulgte efter. det lignede en mørksej. den var desvære kun interesseret i det krogløse blink og blev derfor ikke fanget. den fulgte med helt op til overfladen og plaskede inden den styrtede ned igen. sikke en oplevelse!😮 så var der en der fangede en mega-makrel på flåd. derefter skiftede vi tilbage. pludselig var der noget der rev for enden af linen. det føltes kun lidt stærkere end en sild. jeg hev ind og jo længere jeg hev end jo stærkere føltes det. til sidst kom der en makrel op af vandet. dejligt!🙂 derefter skete der ikke mere end at der var en der fangede en mini-torsk størrelse sej. desvære fangede torske-lærlingen ikke noget og jeg mistede grej for ca. 88kr.😞. men vi har ikke mistet modet😉.

Fangster fra denne rapport

Makrel (Scomber scombrus) Fanget ved spinnefiskeri. endelig en mini-tun! fed fangst
Denne makrel blev hjemtaget.
Dette er min første makrel. Østjylland, Århus Havn (Havn / mole) makrelfiskeri, makrelforfang, flue, flådfiskeri, minitun

Makrel (Scomber scombrus)

Fanget ved spinnefiskeri makrelforfang - med kastepirk
Fangst tidspunkt aften
Længde:
33 cm.
endelig en mini-tun! fed fangst
Denne makrel blev hjemtaget.
Dette er min første makrel.
Kasper Strube (mandag d. 31. august 2020 21:31:16)
Det lyder da til at der skete lidt på havnen Havkarusserne kan du nemt fange, hvis du fisker med et bundforfang med små kroge i størrelse 14 eller noget i den stil. Men der skal gives kontant modhug, hvis man skal kroge de små.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk