Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Morgentur til Hanstholm Havn


Beskrivelse af turen:
Jeg var på ferie i området og havde pakket stængerne. Jeg fisker normalt i ferskvand, men med ti minutters kørsel til Vesterhavet skulle det da prøves af.

Ankom til havnens østmole ca. 0600 og lagde ud med at fiske efter fladfisk - for første gang i nok 25 år. Der blev nibbet en del men ingen rigtige bid. Folk omkring mig hev en del små op men kun en enkelt fik en fisk af en pæn størrelse.

Efter ca. 45 minutter hev jeg en lidt lille skrubbe i land, men den røg ud igen. Derefter en lille ising, en pæn knurhane, en næsten god rødspætte, og en masse blandet små flade derefter. De røg alle tilbage igen.

Omkring klokken 8 havde jeg ikke flere orm at fodre fiskene med, så jeg gik over til det, jeg egentlig var kommet efter: Makrel. Jeg var forbi havnen tirsdag aften for at fange makrel og gik derfra med lige så mange fisk, jeg kom med. Jeg besluttede mig for at gå ud for enden af østmolen og prøve igen, selvom ingen havde set nogen tage makrel.

Der var et væld af knurhaner, og de var glade for mit makrelforfang, men det var igen ikke det, jeg var kommet efter. Efter 45 minutters knurhanefest kunne jeg mærke, at jeg havde endnu en på, en lidt tung en. Jeg havde nærmest rutinemæssigt halet den ind til molekanten, da bremsen på mit hjul larmede, og linen blæste af spolen: Noget ville til bunds, nu! Efter lidt kamp kom en stor knurhane til syne, og da blinket kom oven vande, fulgte der en makrel efter.

Derefter stod den på en times knurhanefest, og da vejret slog om i regnvejr, omkring klokken 10, var det tid til at pakke sammen og tage hjem.

Jeg har ikke fanget makrel før men er rutinemæssigt blevet bedt om at fange en med hjem, selv når jeg var på vej til ferskvandssøer, så måske får jeg fred nu. (: Det var dog lige så sjovt, som jeg har læst om, så jeg prøver igen snarest.

Fangster fra denne rapport

Makrel (Scomber scombrus) Fanget ved spinnefiskeri. Længde 45 cm. Vægt 350 gram. Målene er anslået. Har ingen centimetermål og en vægt med lav opløsning.

Denne makrel blev hjemtaget. Dette er min første makrel.

Denne makrel blev hjemtaget. Nordjylland, Hanstholm Havn (Havn / mole) makrelfiskeri, makrelforfang, flue, flådfiskeri, minitun

Makrel (Scomber scombrus)

Fanget ved spinnefiskeri makrelforfang
Fangst tidspunkt morgen
Længde 45 cm. Vægt 350 gram. Målene er anslået. Har ingen centimetermål og en vægt med lav opløsning.

Denne makrel blev hjemtaget. Dette er min første makrel.

Denne makrel blev hjemtaget.
Kasper Strube (torsdag d. 27. juli 2017 23:51:43)
Man kan ikke rette i teksten til fangsterne, det er noget jeg skal have lavet sådan at man kan på et tidspunkt, når jeg får tid til det. Men jeg kan rette i alt bagom systemet. Tag gerne et billede af alle de forskellige arter du fanger næste gang, det er altid spændende med mange billeder, især af forskellige arter
Michael Knudsen (torsdag d. 27. juli 2017 23:58:51)
Jeg var lidt uforberedt og havde ikke fået noget med at vaske hænder i, så jeg ville ikke svine min telefon til. Der var ellers flere pæne knurhaner mellem, både røde og grå.
Kasper Strube (torsdag d. 27. juli 2017 23:59:51)
Det kan være at jeg snart skal afsted, de både fighter og smager godt
Du ser nu de 3 seneste kommentarer. Vis alle kommentarer >>

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk