Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

En gammel kriger fra den kolde sø


Beskrivelse af turen:
Der plejer altid at være et eller andet spændende i den dybe sø, en halvstor gedde eller måske en aborre over kiloet. Sammen med Finn Pausefisker satte jeg min flydering i søen først på formiddagen på en lidt kølig men næsten vindstille tirsdag i vinterferien. Normalt fisker vi med jig eller regnorm i søen, men der blev kræset lidt ekstra i dag, da jeg havde en sending små levende skaller med. Skallerne havde jeg med i en spand, men under sejladsen opbevarede jeg dem i en keepnet, som jeg havde bundet fast på flyderingen. De små skaller fiskede vi på bundrigs, som vi trak rundt imellem de forskellige fiskepladser i søen. Der var meget dødt i søen, og da vi gik i land ved 13 tiden for at spise Finns hjemmelavede blomkålssuppe, havde ingen af os haft kontakt med søens store rovfisk! Efter en god gang suppe og en øl, fiskede vi videre, og der gik ikke så længe, før Finn havde hug. En fin gedde på 82 cm havde taget en lille jig, og selv uden wireforfang, lykkedes det Finn at få krokodillen sikkert ombord i flyderingen.
Det måtte snart være min tur til at få fisk, og det blev det. Et meget forsigtigt dunk i stangspidsen, indikerede at der nok var noget stort, som var ude efer den lille agnfisk. Jeg holdte stangen helt stille, og ventede lidt. Dunk dunk og så et modhug. Fisken var rimeligt tung, men lavede ingen udløb eller hovedryst, så jeg vær næsten sikker på, at det var en gedde. Det var det ikke, men en stor doven, bleg og generelt udslidt aborre. Den gamle kriger blev fotograferet, og fik lov at få en sæson mere i søen. Lidt senere fik jeg endnu en aborre, denne gang en noget mindre fisk, og Finn fik også en gedde mere. En kold dag hvor der var langt imellem snapsene.

Fangster fra denne rapport

Aborre (Perca fluviatilis) Fanget ved medefiskeri.  Østjylland, privat sø (Sø / mose) aborrefiskeri, striber, rygfinne, regnorm, majs, spinner

Aborre (Perca fluviatilis)

Fanget ved medefiskeri på bundrig - med levende skalleenkeltkrog
Fangst tidspunkt eftermiddag
Vægt:
0,85 kg.
Længde:
41 cm.
Konditionsfaktor:
1,23

Stemningsbilleder

Der var næsten ingen vind på søen i dag.
Der var næsten ingen vind på søen i dag.
Forplejningen fejlede som sædvanligt ikke noget. Hjemmelavet blomkålssuppe og hjemmebagt flute.
Forplejningen fejlede som sædvanligt ikke noget. Hjemmelavet blomkålssuppe og hjemmebagt flute.

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk