Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Westcoast Sportfishing
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

December-gedder på gummi og pop-up skalle


Beskrivelse af turen:
Ryan som har brilleret med en hel række af gedder omkring og over 10 kilo i løbet af november og december i år, skulle vise mig hvordan man leger med de store madammer! Han kunne ikke tage mig med til hans sædvanlige geddevand, men et østjysk alternativ blev rystet ud af ærmet.
Kl. 8 inden det blev rigtigt lyst mødtes jeg med Ryan på parkeringspladsen ved søen. Grejerne kom på ryggen, og efter en kort gåtur ankom vi ved fiskepladsen. Planen var at fiske med døde skaller, på et glide bund-rig. For at præsentere agnen lidt oppe i vandet, blev skallerne poppet op med et stykke kork, således at de svævede 30 - 50 cm over bunden.
Efter kort tids fiskeri hylede Ryans bidmelder, fisken trak line af hjulet og modhugget faldt. Desværre blev fisken ikke kroget, men Ryan var hurtig til at kaste agnen ud igen, og 30 sekunder efter var der hug igen! En tung og velfightende vintergedde som var lidt bredere over ryggen end de små 4 - 5 kilos gedder som jeg plejer at fange. Fisken vejede 8 kilo lige ud, og var 99,5 eller måske 100 cm lang. Der var ikke så meget interesse for mine poppede skaller, så jeg forsøgte mig med en TRD jigg fra Z-man på min UL stang. I første kast var der hug! En gedde på 3,6 kilo gjorde sit for at krølle min UL stang sammen, men ind kom den ! Så var vi igang... Men vores held så ud til at være brugt op, der skete ikke så meget på pladsen, og ved 15 tiden tog Ryan hjem. Jeg blev lidt længere, og prøvede lidt forskellige pladser både med agnfisk på bunden og agnfisk under flåd. Det begyndte at mørkne, og jeg trængte til at hvile mig lidt, så jeg hev jakken godt op om ørerne, og lagde mig i græsset i læ af et træ... Efter 20 minutters boblen i græsset, blev jeg vækket! Bidmelderen larmede, og jeg tumlede hen til min stang. Fisken tog line af hjulet, og modhugget krogede en god fisk. Det var vist ikke en 8 kilos fisk, men 5,37 kilo og 91 cm. kunne da også gøre det! En god afslutning på en hyggelig dag i godt selskab.

Fangster fra denne rapport

Gedde (Esox lucius) Fanget ved medefiskeri. En dejlig vinter-gedde! Østjylland, sø i østjylland (Sø / mose) geddefiskeri, glubsk, rovfisk, agnfisk, stålforfang, forfang, ælling, vandrotte

Gedde (Esox lucius)

Fanget ved medefiskeri på bundforfang - med død skalle
Fangst tidspunkt eftermiddag
Vægt:
5,37 kg.
Længde:
91 cm.
Konditionsfaktor:
0,71
En dejlig vinter-gedde!

Stemningsbilleder

Gedde på 3,6 kilo fanget på UL stangen og en TRD jigg fra Z-man.
Gedde på 3,6 kilo fanget på UL stangen og en TRD jigg fra Z-man.
Ryan fighter dagens første gedde. Vejeslyngen ligger klar i vandkanten.
Ryan fighter dagens første gedde. Vejeslyngen ligger klar i vandkanten.
En lille lur under træet ved søen, imens vi venter på gammelgedden!
En lille lur under træet ved søen, imens vi venter på gammelgedden!

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Udlejning af fiskekajakker og guidede fisketure ved Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil