Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Creeps 4 You
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Bækørreder på jagt


Beskrivelse af turen:
Lørdag eftermiddag tog jeg igen en tur til Ansager å med fluestangen. Det var en flot dag med j sol og kun spredte skyer på himlen, ikke lige mit favorit vejr til ørredfiskeri, men vejrudsigten sagde flere skyer på himlen og mulighed for enkelte småbyger. Det er mere den type vejr jeg vil have, men endnu en gang måtte jeg sande at man ikke skal stole på vejrudsigten, ikke engang et par timer ud i fremtiden.
Selvom vejret forblev varmt og solrigt hele dagen, så var der alligevel godt gang i bækørrederne. På det første stræk jeg affiskede havde jeg allerede 2 fisk på land og 1 der slap krogen igen. Sådan fortsatte det stort set i hvert eneste sving, hul og stryg på de ca 1,4 km å stræk jeg fiskede den dag, konstant hug eller fisk der jagtede fluen. Da dagen var ved at være slut kunne jeg forsøge at gøre status på en vanvittig dag, med et sted mellem 30 og 40 bækørreder jeg enten havde på land eller kunne afkroge ved at give lidt løs line, omkring 20 som jeg ikke mistede med vilje og et utal af fisk der jagtede eller slog til fluen uden at hugge. Størrelsesmæssigt var det dog ikke det vilde, den største var på 24 cm og en vægt på omkring et par hundrede gram, men det var en fornøjelse at se antallet af bækørreder og at de trives i denne å. Det lover godt for fremtiden, og nu håber jeg der kommer nogle dage med lidt flere skyer og gerne nogle småbyger eller finregn så jeg kan få lokket de store ud fra deres skjul.

Fangster fra denne rapport

Bækørred (Salmo trutta forma fario) Fanget ved fluefiskeri. 
Denne bækørred blev genudsat. Syd- og Sønderjylland, Ansager Å (Å / bæk) bækørredfiskeri, flue, regnorm, blink, spinner, pletter

Bækørred (Salmo trutta forma fario)

Fanget ved fluefiskeri flue
Fangst tidspunkt eftermiddag
Vægt:
0,2 kg.
Længde:
24 cm.
Konditionsfaktor:
1,45

Denne bækørred blev genudsat.

Stemningsbilleder

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Levende agn til fisketuren - levering lige til døren
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk