Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Netbait
fiskpaakrogen.dk
Geoff Anderson

Elritse-nultur blev til PR-prikker


Beskrivelse af turen:
Jeg skulle indvie min flydering på en tur med Kasper, og på vejen var jeg forbi den lille bæk endnu en gang for at fange elritser til akvariet.

Vandet var klart, og jeg kunne desværre konstatere at jeg ingen elritser kunne se. Lidt opstrøms sprang igen en lille bækørred, så det var nok den, der havde jaget dem bort.

Lidt slukøret forsøgte jeg alligevel at både et lille stykke regnorm, og der var forsigtige nap, men jeg kunne se, at det var hundestejler. Øv.

I desperation flyttede jeg mit flåd lidt opstrøms lige inden en ordentlig klump grøde i overfladen. Flåddet gik resolut i bund, hårdere end jeg før har set bækørreder tage det, så elritse var udelukket.

Til gengæld var det en tung fisk. Rigtig tung. Den gav et ordentligt plask i vandet, da jeg gav modhug, og mit lette UL-grej blev sat på prøve. Fisken kunne ikke rigtig få fat i vandet, så den kom ingen steder men plaskede en masse i overfladen. Til gengæld var min bremse ikke stærk nok til at løfte fisken ud af vandet (og nettet lå i bilen..), så jeg endte med at trække i linen for at hale fisken på land.

Det var en helt klar PR i bækørred. Aldrig har jeg set så stor en bækørred, heller ikke i vandet. Jeg skyndte mig at tage billeder og bande over, at jeg igen ikke havde målegrej med, men jeg havde en plastikkasse, jeg lagde den på som reference.

Fangster fra denne rapport

Bækørred (Salmo trutta forma fario) Fanget ved medefiskeri. Ny helt klar PR. Kassen er 38 cm bred, så jeg anslår længden til 42 cm. Den var lidt tynd i det, men jeg gætter på ca. 800 gram.
Denne bækørred blev naturligvis genudsat, selvom den nok æder alle elritserne i bækken. (: Østjylland, (sted ikke oplyst) (Å / bæk) bækørredfiskeri, flue, regnorm, blink, spinner, pletter

Bækørred (Salmo trutta forma fario)

Fanget ved medefiskeri på bobleflåd - med verdens mindste stykke regnorm
Fangst tidspunkt eftermiddag
Ny helt klar PR. Kassen er 38 cm bred, så jeg anslår længden til 42 cm. Den var lidt tynd i det, men jeg gætter på ca. 800 gram.
Denne bækørred blev naturligvis genudsat, selvom den nok æder alle elritserne i bækken. (:

Nyeste fangster på FiskeFoto

Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
En webshop med alt inden for fiskeagn, direkte til din dør.
Spændende fiskegrej til en god pris!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk