Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Creeps 4 You
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

24 karat skalle


Beskrivelse af turen:
jeg var lige en tur forbi vestermølle for at se om der skulle være en stor brasen eller andet godt der gad bide. der skete ikke så meget den første del af turen men da det blev aften og lyset havde lagt sig fik jeg et pludseligt bid. efter lidt tid var fisken halet ind og det viste sig at være en fin skalle. efter lidt mere tid fik jeg nogle nap men hvad end det var tog ikke krogen og efterlod en god del af ormen.

Fangster fra denne rapport

Skalle (Rutilus rutilus) Fanget ved medefiskeri. skallen var utrolig velpropotioneret og i modsætning til de andre skaller jeg har fanget fra det samme spot og i samme størrelse var der noget fight i den her. den var desuden meget nem at håndtere og sprællede slet ikke. der var dog en masse energi i den da den blev sat ud hvor at den susede direkte ind i den platform jeg stod på. den tog heldigvis ikke skade og svømmede derefter ned mod bunden.
Denne skalle blev genudsat. Østjylland, Skanderborg Sø (Sø / mose) skallefiskeri, sølv, regnorm, majs, brød, fredfisk

Skalle (Rutilus rutilus)

Fanget ved medefiskeri på bundrig - med regnorm
Fangst tidspunkt aften
Længde:
24 cm.
skallen var utrolig velpropotioneret og i modsætning til de andre skaller jeg har fanget fra det samme spot og i samme størrelse var der noget fight i den her. den var desuden meget nem at håndtere og sprællede slet ikke. der var dog en masse energi i den da den blev sat ud hvor at den susede direkte ind i den platform jeg stod på. den tog heldigvis ikke skade og svømmede derefter ned mod bunden.
Denne skalle blev genudsat.
Klik på et af ikonerne her under, hvis du vil dele din rapport.

Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Levende agn til fisketuren - levering lige til døren
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk