Sport Dres
Emma Line
Geoff Anderson
Flyfishing by Laura
fiskpaakrogen.dk
My Fish Poster

Regnbueørred fra Vest- og Sydsjælland, (sted ikke oplyst) (Put & Take)

Gå til Dennis Daniel Johansen's profil
Fangst tidspunkt lørdag d. 2. maj 2015
Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss) Fanget ved fluefiskeri. Vi ankom til myrup fiskepark ved 10 tiden, da min veninde skulle prøve fange en ørred og heldig var hun, en bæk ørred på 700g på 5 kast, hendes første ørred og pr ( jeg er jaloux) 1-0 til nybegynderen :) kastede nogle gange med blink fik 3 hug men intet der blev siddende, da jeg tog en regnbue på 1,2kg og kort efter en på 1,5kg. jeg prøvede at vise hende en større fisk der gik et stykke ude med mine fiskebriller, men hun kunne ikke se den, efter at have kastet efter den i over 30min, uden den viste interesse så vi den komme op og tage et insekt fra vandoverfladen.. så jeg skiftede stang kastede et par meter fra fisken, og tog fluen langsom ind, den kom, den så og den huggede, 15mins fight med 3 fulde løb af hoved linen,og et par små løb af 5-7 meter, måtte den opgive. en perfekt regnbue, ingen defekte finer og slank af en stor og være, min nye pr regnbue.  
Denne regnbueørred blev hjemtaget. Vest- og Sydsjælland, (sted ikke oplyst) (Put & Take) regnbueørredfiskeri, dambrug, put and take, flue, regnorm, powerbait

Regnbueørred (Oncorhynchus mykiss)

Fanget ved fluefiskeri på flue - hvid flue
Fangst tidspunkt formiddag
Vægt:
6,6 kg.
Længde:
79 cm.
Konditionsfaktor:
1,34
Vi ankom til myrup fiskepark ved 10 tiden, da min veninde skulle prøve fange en ørred og heldig var hun, en bæk ørred på 700g på 5 kast, hendes første ørred og pr ( jeg er jaloux) 1-0 til nybegynderen kastede nogle gange med blink fik 3 hug men intet der blev siddende, da jeg tog en regnbue på 1,2kg og kort efter en på 1,5kg. jeg prøvede at vise hende en større fisk der gik et stykke ude med mine fiskebriller, men hun kunne ikke se den, efter at have kastet efter den i over 30min, uden den viste interesse så vi den komme op og tage et insekt fra vandoverfladen.. så jeg skiftede stang kastede et par meter fra fisken, og tog fluen langsom ind, den kom, den så og den huggede, 15mins fight med 3 fulde løb af hoved linen,og et par små løb af 5-7 meter, måtte den opgive. en perfekt regnbue, ingen defekte finer og slank af en stor og være, min nye pr regnbue.
Denne regnbueørred blev hjemtaget.
Kasper Strube Webdesign
Shopping guide
Det største udvalg - I den største butik – Til den bedste pris.
Fiskegrej og havture med M/S Bodil og M/S Muddi.
Find din nærmeste forhandler af kvalitetstøj fra Geoff Anderson her
Fluekastekurser og guidede ture til Varde Å og Skjern Å
Spændende fiskegrej til en god pris!
Få din helt egen fiskeplakat!
Find FiskeFoto.dk på Facebook
Pausefiskeren.dk

Find profil